Villa Franca

SALA DE EVENIMENTE

VILLA FRANCA OFERĂ POSIBILITATEA ORGANIZĂRII DIVERSELOR EVENIMENTE. DE LA BANCHET, BOTEZ, REVELION, PÂNĂ LA ORGANIZAREA CELUI MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN VIAȚA UNUI CUPLU, NUNTA.

Capacitatea maximă a sălii este de 550 de persoane, iar echipa noastră vă stă la dispoziție în fiecare etapă a desfășurării evenimentului.

Villa Franca este special creată pentru organizarea diverselor evenimente și spectacole. De asemenea, sala de evenimente oferă cuplurilor aflate în pragul mariajului o locație unică pentru organizarea evenimentului important din viața lor. Villa Franca are o ambianță de căldură și lumină, iar detaliile deosebite și decorul unic sunt doar câteva dintre elementele care vor face ca evenimentul vostru să fie unul de neuitat.

VILLA FRANCA

Villa Franca dispune de parcare privată păzită și de spații verzi amenajate. Finisajele rafinate ascund soluții tehnice performante pentru climatizare și acustică. Dotările ultramoderne pentru ventilare, dezfumare și condiționare a aerului, foarte importante pentru garanția unui eveniment reușit, sunt proiectate pentru a asigura confortul maxim pentru dumneavoastră și invitați.

Acustica sălii este esențială, muzica se aude plăcut și clar, fără să se transforme într-un zgomot neînțeles, iar conversația se poate desfășura fără efort.

Va garantam:

Profesionalism
100%
Evenimenete reușite
100%
Preparate gustoase
100%
Servire impecabilă
100%